Skip to main content

Tichetele de masă Edenred

Oferă-ți o pauză de prânz binemeritată cu tichetele de masă de la Edenred!

image
 • Tichetele de masă sunt unul dintre cele mai populare beneficii extrasalariale, fiind utilizate zilnic de milioane de salariaţi din întreaga lume
 • Dacă eşti salariat încadrat cu contract de muncă, poţi primi de la angajator câte un tichet de masă pentru fiecare zi lucrată, costurile fiind suportate de angajator
 • Tichetele de masă sunt deductibile și scutite integral de taxe și impozite
 • Tichetele de masă Edenred pot fi utilizate pentru a achiziționa produse alimentare din cea mai variată rețea de comercianți parteneri, care afișează autocolantul special Edenred în vitrină
   

Unde poți utiliza tichetele de masă Edenred?

Întrebări frecvente

 1. Compania client semnează contractul de tichete de masă cu Edenred
 2. Compania plasează comanda de tichete de masă şi achită contravaloarea facturii
 3. Edenred livrează tichetele de masă comandate la sediul/sediile clientului
 4. Salariații utilizează tichetele de masă în rețeaua de comercianți parteneri Edenred

Valoarea nominală maximă deductibilă a unui tichet de masă pentru o zi lucrătoare poate fi cuprinsă între 35 şi 45 de lei. Angajatorii pot acorda tichete de masă cu valoarea nominală mai mare, diferenţa dintre maximul prevăzut şi valoarea nominală acordată fiind nedeductibilă. Valoarea nominală a unui tichet de masă se poate indexa anual, după caz, la 1 aprilie.

Tichetele de masă sunt valabile 6 luni de la data emiterii; termenul de expirare este indicat pe fiecare tichet.

În termen de 30 de zile calendaristice de la data expirării, angajatorul poate solicita operatorului schimbarea tichetelor neutilizate sau deteriorate cu altele noi, în limita valorii nominale, sau restituirea valorii nominale a acestora.

Conform legii, tichetele de masă nu pot fi utilizate pentru achiziția de produse nealimentare, tutun, băuturi alcoolice, vin şi bere. De asemenea, este interzis schimbul contra mijloacelor bănești în numerar. La tichete nu se acordă rest în bani.

Conform legii, tichetele de masă pot fi utilizate doar în rețeaua de magazine partenere, care comercializează produse alimentare şi care au semnat un contract de afiliere cu Edenred. În prezent, rețeaua de comercianți parteneri Edenred este în dezvoltare. Ai un magazin alimentar preferat? Spune-ne unde vor angajatii din echipa ta să utilizeze tichetele şi noi vom contacta magazinul alimentar pentru a deveni comerciant partener.

Cadrul legal nu impune vreo limită referitor la numărul de tichete de masă utilizate pentru achitarea plăților pentru produsele alimentare în aceeași zi la același comerciant, în condiția în care tichetele de masă sunt valide și prezentate de purtătorul acestora.

 1. Semnați contractul de afiliere cu Edenred MD SRL
 2. Acceptați la plată tichetele de masă Edenred, primite de la beneficiari
 3. Rambursați tichetele la sediul Edenred din Str. Vasile Alecsandri nr. 141B, etaj 1, MD-2005, Chisinau (prin curier sau poștă)
 4. Edenred decontează tichetele de masă, conform termenelor și condițiilor stabilite prin contract
 1. Completaţi pe spatele tuturor tichetelor data la care au fost utilizate şi aplicaţi ştampila societăţii dumneavoastră în secţiunea specială. Nu acceptaţi la plată tichete deja ştampilate pe verso!
 2. Completaţi borderoul de rambursare Edenred care este personalizat cu datele fiscale ale societăţii dumneavoastră şi cu codul dumneavoastră de afiliat. Nu utilizaţi borderouri cu datele altor societaţi și nici fotocopii ale unor borderouri deja utilizate; fiecare borderou are alocat un numar unic de identificare.
 3. Expediaţi tichetele la Agenţia de Rambursare de la sediul nostru din Str. Vasile Alecsandri nr. 141B, etaj 1, MD-2005, Chisinau (prin curier sau poștă), alegând opţiunea de confirmare de primire și valoare declarată.
 4. Decontarea se face conform termenelor şi condiţiilor financiare contractual agreate.