Skip to main content

Articole

Securitate sporită la plata cu cardul Edenred!

Monday 25.03.2019

Fiecare experienta pe care o ai alaturi de Edenred trebuie sa fie una cat mai simpla si mai placuta. De aceea, incepand din data de 25 martie 2019 lansam o noua functionalitate de confirmare a platii cu cardul Edenred cu tichetele de masa pe suport electronic: PIN-ul variabil = OTP (One Time Password).

Ce aduce nou OTP?

OTP iti va simplifica experienta cu cumparaturile atunci cand vrei sa platesti cu cardul Edenred cu tichete de masa pe suport electronic. Fiecare plata va fi confirmata cu un cod unic OTP primit prin SMS – mult mai sigur si mult mai rapid.

Cum functioneaza OTP?

  • Vei primi un nou cod OTP prin SMS, imediat dupa ce ai efectuat cu succes plata cu cardul Edenred pentru tichete de masa pe suport electronic si ai validat-o la comerciant cu un cod OTP primit anterior.
  • OTP-ul este valabil doar pentru 1 tranzactie si se aplica doar in cazul platilor cu cardul Edenred cu tichete de masa pe suport electronic.
  • Nu se genereaza un nou OTP pentru utilizatorii care valideaza tranzactiile cu codul PIN ordinar. Daca utilizezi codul tău PIN pentru confirmarea unei tranzactii de plata cu cardul Edenred, te rugam sa-ti setezi un cod PIN nou din aplicatia MyEdenred sau sa apelezi Serviciul Clienti Edenred.
  • Daca utilizezi aplicatia mobila ca modalitate de validare a platii vei introduce in continuare codul PIN direct in aplicatie.

Spor la cumparaturi!