Skip to main content

Articole

EDENRED a împlinit un an de activitate în Republica Moldova

Vineri 31.05.2019

Compania franceză EDENRED, lider mondial în domeniul tichetelor de masă, a marcat un an de activitate în Republica Moldova.

În această perioadă EDENRED a pus în circulație peste 1 milion 200 de mii de tichete de masă, de care au beneficiat mai mult de 20 de mii de salariați moldoveni. Jumătate din ei folosesc tichete de masă pe suport de hârtie, iar cealaltă jumătate - soluții inovative sub formă de tichete de masă electronice (TME), aplicație mobilă și card, introduse pe piața locală de către EDENRED.

„Inovația și investitiile pe care le-am adus pe piata locală plasează Republica Moldova, printre primele țări pe plan global cu tehnologii avansate în acest domeniu, ne vor permite în timp să îmbunătățim mediul de afaceri și social”, susține Dana Sîntejudean, Director General al EDENRED România și Republica Moldova.

Ea a vorbit, în cadrul unui eveniment aniversar privat, la care au participat clienți, parteneri și autorități, despre faptul că tichetele de masă rămân un instrument puternic de motivare a angajaților, generând astfel stabilitatea, productivitatea și eficiența pe care și le doresc companiile moldovenești.

În plus, EDENRED este un promotor activ al alimentației sănătoase și, implicit, al unui mod sănătos de viață în rândul angajaților, cărora le ajută în acest fel să obțină un echilibru între viața profesională și cea personală.

În Republica Moldova, tichetele de masă EDENRED au cea mai mare rețea de utilizare, cu 1300 comercianți parteneri contractați, inclusiv restaurante, cantine, pizzerii, cafenele, magazine și supermarketuri, din care peste 650  comercianți parteneri acceptă efectiv tichetele de masă EDENRED..

Peste 150 de companii din Republica Moldova oferă lunar angajaților lor acest beneficiu extra-salarial, care își plătesc astfel masa de prânz sau fac cumpărături alimentare în unitățile comerciale partenere.