Skip to main content

Articole

Compania franceză EDENRED este primul operator din Republica Moldova licențiat în producerea tichetelor de masă

Tuesday 27.03.2018

Compania franceză EDENRED a primit astăzi, 27 martie 2018, prima licență pentru emiterea tichetelor de masă în Republica Moldova.

Licența acordată de către Agenția Servicii Publice îi permite investitorului francez, lider mondial în servicii preplătite pentru companii, să-și înceapă operațiunile în Republica Moldova.

Anterior EDENRED și-a instalat la sediul din Chișinău echipamentul de producere a tichetelor de masă, a făcut angajări de personal și a încheiat contracte cu partenerii locali, întreprinderi și magazine alimentare.

Începând din această zi, EDENRED va produce și va livra primele tichete de masă companiilor din Republica Moldova în beneficiul angajaților, care vor putea fi utilizate în cea mai variată rețea de comercianți parteneri pe întreg teritoriul Republicii Moldova, pentru achitarea mesei de prânz sau pentru achiziționarea de produse alimentare.

“Ne bucurăm să putem onora primele comenzi de tichete de masă ale partenerilor noștri, care vor contribui la creșterea puterii de cumpărare a angajaților și la instalarea unui climat de încredere și stabilitate în companiile moldovenești”, a declarat Dana Sîntejudean, director general Edenred Romania & Moldova.

La finalul lunii aprilie, EDENRED va organiza la Chișinău un eveniment oficial de lansare, la care-și va prezenta prioritățile în activitatea sa din Republica Moldova.